Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Het werk van Punctueel is onder te verdelen in verschillende diensten, maar wij bieden het totaalpakket; al het financieel advies onder één dak. Voor elk vraagstuk over uw bedrijfsvoering hebben wij de juiste specialist voor een passende oplossing.

Financiële administratie

Hoge verwerkingssnelheid en direct inzicht in je eigen situatie: administratie uitbesteden aan Punctueel biedt voordelen. Daarnaast heb je na elke boeking contact met jouw persoonlijke adviseur. Samen met onze adviseur spreek je de administratie door. Zo ben je altijd verzekerd van advies op maat.

verder lezen

Salarisadministratie

Er komt veel kijken bij salarisadministratie. Er is een hoop tijd en kennis voor nodig, denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in wet- en regelgeving, CAO’s, het volgen van de bedrijfstakregeling en het op tijd en foutloos versturen van de loonstroken van je werknemers.

Punctueel levert een foutloze loonstrook die voldoet aan alle regels. Ben je overtuigd? Dit zijn de mogelijkheden:

verder lezen

Belastingaangifte

Tijd besparen?  Punctueel helpt met de belastingaangifte!

Het invullen van belastingaangiften is een tijdrovende klus. Tijd die je liever besteedt aan andere belangrijke zaken voor je bedrijf. Punctueel werkt samen met gecertificeerde partners om jou te voorzien van de juiste expertise, zowel in-house als extern. Zo ondersteunen wij jou bij het indienen van de belastingaangifte.

verder lezen

Fiscaal, financieel en bedrijfsadvies

Optimaliseer jouw fiscale situatie en neem de juiste financiële beslissingen!

Punctueel helpt bij het invullen van belastingaangiften en denkt mee over het oplossen van financiële vraagstukken, altijd met het oog op het maximaliseren van jouw fiscale voordelen. Ons uitgebreide en actieve netwerk staat paraat om jou te ondersteunen in al deze aspecten.

verder lezen

Pre-audit diensten

Jaarrekening

Punctueel levert een nauwkeurige en up-to-date jaarrekening.

Een jaarrekening is essentieel voor ondernemers: het geeft een duidelijk overzicht van de financiële situatie, biedt inzicht in het verleden en geeft richting aan de toekomst. Punctueel begrijpt het belang van een zorgvuldig samengestelde jaarrekening.

verder lezen

Managementinformatie en managementrapportage

Verbeter managementbeslissingen met Punctueel!

Worstelen met cijfers is zelden leuk, maar wij maken het makkelijk: Punctueel helpt bij het verzamelen en vertalen van belangrijke cijfers en kerngetallen naar praktische en begrijpelijke informatie. Een zakelijke omgeving verandert snel, het is cruciaal om de juiste koers te bepalen; en dat begint met de juiste cijfers. Of het nu gaat om stijgende loonkosten, dalende omzet, tegenvallende marketinginspanningen, verhoogd ziekteverzuim of een afnemende winstmarge – het vraagt om snelle actie.

verder lezen

Online boekhouden

Waar je ook bent: met online boekhouden bij Punctueel heb je binnen enkele seconden direct toegang tot cruciale kerngetallen en actuele managementinformatie. Altijd direct inzicht in de financiële gezondheid van jouw bedrijf.

Bespaar veel tijd en behoud de volledige controle over je financiën met de online boekhoudsoftware van Punctueel.

Klinkt dit als iets wat je interesseert? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Diensten_punctueel-01
Diensten_punctueel-02

Overig specialisme

Punctueel werkt samen met een breed scala aan partners en schakelt externe expertise in wanneer dat nodig is. Wij hebben altijd de juiste mensen in ons netwerk om complexe vraagstukken op te lossen.

Heb je een complex vraagstuk dat moet worden opgelost? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Punctueel helpt.