Financiele administratie

Hoge verwerkingssnelheid en direct inzicht in je eigen situatie: administratie uitbesteden aan Punctueel biedt voordelen. Daarnaast heb je na elke boeking contact met jouw persoonlijke adviseur. Samen met onze adviseur spreek je de administratie door. Zo ben je altijd verzekerd van advies op maat.

 

Voorkom financiële verassingen!

Zodra wij een goed beeld hebben van de administratie, bespreken wij alle zaken die nog open staan. Ook helpen wij bij het debiteurenbeheer, loonjournaalposten en meer. Onze softwareprogramma’s verwerken veel hiervan automatisch. Voorkom financiële verassingen met Punctueel: bij ons heb je altijd een actueel inzicht in jouw financiele situatie.

 

En besteedt je administratie volledig uit

Je kan op drie verschillende manieren de administratie aan ons uitbesteden:

  1. Wij verwerken de boekhouding op ons kantoor.
  2. Onze administrateur komt naar jouw kantoor
  3. Jij verwerkt de administratie in ons online boekhoudprogramma.

‘’Kom maar met je bonnetjes, wij regelen alles.” Wij nemen de volledige administratie uit handen: administratie, belastingaangfiten en het jaarwerk. Het enige wat jij hoeft te doen is ons de inkoopfacturen opsturen. Dit doe je via jouw persoonlijke digitale postbus bij Punctueel. Wij controleren de facturen en verwerken ze in de administratie.

 

Of toch zelfstandig online boekhouden?
Wil je het niet volledig uitbesteden? Ook dan biedt punctueel mogelijkheden. Je krijgt rechtstreeks toegang tot onze online boekhoudsoftware en/of online facturatiesoftware. Ook als je met branchespecifieke software werkt zit je bij ons goed. Punctueel koppelt je aan een van onze specialisten, zo heb jij altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Deze persoon controleert de administratie, maakt eventuele correcties en doet de belastingaangifte en het jaarwerk. Zelfs bij jou op kantoor!

 

Op tijdelijke basis hulp bij de administratie nodig?
Maak dan gebruik van onze allround administrateur. De administrateur helpt bij het wegwerken van de administratieve achterstand. Ook helpt Punctueel bij het opstellen van bedrijfspecifieke rapportages, het doorspreken van de cijfers met het management en zet acties uit, voor in de toekomst..