Fiscaal, financieel en bedrijfsadvies

Optimaliseer jouw fiscale situatie en neem de juiste financiële beslissingen!

Punctueel helpt bij het invullen van belastingaangiften en denkt mee over het oplossen van financiële vraagstukken, altijd met het oog op het maximaliseren van jouw fiscale voordelen. Ons uitgebreide en actieve netwerk staat paraat om jou te ondersteunen in al deze aspecten.

Onze fiscalisten zijn lid van gerenommeerde organisaties zoals het College van Belastingadviseurs en het Register Belastingadviseurs. Hierdoor regelen wij met up-to-date kennis van wet- en regelgeving jouw belastingaangelegenheden zo efficiënt mogelijk. Maar dat is niet het enige wat wij doen, wij helpen ook met:

  • omzetbelasting,
  • loonheffing,
  • inkomstenbelasting,
  • vennootschapsbelasting,
  • en dividendbelasting.


Hulp bij het maken van de juiste beslissingen

Ons financieel advies ondersteunt je in het bepalen van de juiste bedrijfskoers. Punctueel denkt met je mee over de complete bedrijfsvoering. Naast cijferspecialisten hebben wij ook bedrijfsadviseurs en accountancyspecialisten in huis, of in ons netwerk. Punctueel bekijkt de bedrijfsstrategie en doelstellingen vanuit het financiële perspectief. Onze financiële adviseurs laten je zien wat de gevolgen van deze beslissingen beslissingen zijn.


Op zoek naar meer dan alleen een cijferspecialist?

Punctueel gaat verder dan dat. Onze repetitieve processen zijn volledig geautomatiseerd, zo hebben onze bedrijfsadviseurs tijd om mee te denken over de bedrijfsvoering en vertalen dit naar praktisch advies met concrete acties. Punctueel biedt een frisse kijk op jouw organisatie.

Wat ons anders maakt? Punctueel maakt deel uit van een netwerk, bestaande uit samenwerkende administratiekantoren en accountancyspecialisten. Punctueel fungeert dus als één loket, waarbij bedrijfsadvies naadloos samengaat met up-to-date financiële diensten.

Als relatie van Punctueel profiteer je van ons uitgebreide kennisnetwerk. Zo lossen wij de meest complexe vraagstukken voor jou op. Punctueel is de financiële coach die meedenkt over jouw complete bedrijfsvoering.

Ben jij klaar voor frisse inzichten? Neem nu contact met ons op en ervaar de meerwaarde van Punctueel voor jouw onderneming!

Zit je bedrijf aan de grotere kant van het MKB en heb je behoefte aan professioneel bedrijfsadvies op grotere schaal? Neem dan contact op met ons zusterbedrijf Byfusion