Welkom bij Administratiekantoor Punctueel

Administratiekantoor Punctueel is al 15 jaar de vertrouwde administrateur voor ondertussen meer dan 300 bedrijven. Bij ons kun je terecht voor alle facetten van de zakelijke administratie. Wij regelen jouw salarisadministratie, het opstellen van de jaarrekening, het indienen van de btw-aangifte, het indienen van de vpb- of winstaangifte en we kunnen je op alle fiscale gebieden uitgebreid adviseren.

Het is bij ons mogelijk dat je jouw eigen administratie inboekt en dat wij de controle, het samenstellen van de jaarrekening en het indienen van de verschillende belastingaangiften voor onze rekening nemen. Wij verzorgen kleinschalige cursussen waarin je leert jouw facturen in te boeken in ons boekhoudprogramma “Snelstart”. Uiteraard is het niet verplicht om “Snelstart” te gebruiken. Wij kunnen de boekhouding vanuit elk programma verwerken!

Je kunt er ook voor kiezen om alles aan ons uit te besteden. Afhankelijk van het btw-tijdvak lever je dan per email of per ordner de administratie per maand of per kwartaal bij ons aan.

Wij vinden contact met onze cliënten zeer belangrijk. Voor kleine of grote vragen zijn wij bereikbaar. Wij proberen om met de cliënten vooraf een prijsafspraak te maken waarin alle werkzaamheden inclusief advies zijn inbegrepen. Hierdoor weet je vooraf precies waar je aan toe bent en krijg je niet na ieder telefoontje een rekening. Het tarief van ons ‘alles inclusief’-pakket is bijzonder aantrekkelijk!

Hierbij nodigen wij je uit voor een geheel vrijblijvend gesprek in De Zilk. In dit gesprek leren we elkaar kennen en kunnen we direct een offerte voor je opstellen.

Als je geïnteresseerd bent in wat wij voor je kunnen betekenen. Bel nu voor een afspraak of stuur een email. Via de button “Bel mij terug” kun je ook vragen of wij je terugbellen.

Welkom bij Administratiekantoor Punctueel

Heb je een eigen bedrijf of wil
je er één starten?
Administratiekantoor
Punctueel helpt je bij jouw
financiële administratie,
wensen en vragen.