Eigen onderneming starten

Als je een eigen ondernemingen start, komen er veel zaken op je af. De onderneming moet worden ingeschreven bij de kamer van koophandel. Er moet een financiële administratie worden opgestart, er moeten aangiftes worden gedaan van de omzetbelasting en de winstbelasting. Dit is niet alles; er komen vraagstukken op je af zoals: wat moet mijn product of dienst kosten? Moet ik mij verzekeren? Hoeveel moet ik reserveren voor de belasting? Hoeveel kan ik uit mijn onderneming halen om van te leven?

Omdat er zoveel te vragen is, hebben wij een unieke service. Startende ondernemers krijgen bij ons een speciaal startersabonnement. Dit abonnement is opgebouwd uit de kosten voor het voeren van jouw administratie, het indienen van alle belastingaangiften, het opstellen van het fiscaal jaarrapport en advies. Vooraf bepalen we aan de hand van een vrijblijvend gesprek de kosten voor het eerste jaar. Hierdoor is van te voren bekend wat de kosten zullen zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Indien we achteraf het bedrag te laag blijken te hebben ingeschat, beschouwen wij dat als een investering in een gezond nieuw bedrijf.

Als je geïnteresseerd bent in wat wij voor je kunnen betekenen, bel dan nu voor een afspraak of stuur een email. Via de button “Bel mij terug” kun je ook vragen of wij je terugbellen.

Eigen onderneming starten

Als je een eigen ondernemingen start, komen er veel zaken op je af.