Welkom bij Administratiekantoor Punctueel

Administratiekantoor Punctueel is een van de weinige administratiekantoren die de particuliere belastingaangiften verwerken vòòr 1 april! Dat is niet de enige unieke service; bij ons word je van harte uitgenodigd om langs te komen met alle relevante informatie. Samen nemen we alles door en kijken we of we de verplichte informatie bij elkaar hebben. Verder wordt er gekeken of er interessante aftrekposten bestaan die voor jou van toepassing zijn. Wij hebben alle kennis om het onderste uit de kan te halen. Maak van deze gelegenheid meteen gebruik om je vragen te stellen!

Het is natuurlijk niet verplicht om langs te komen, het is ook mogelijk om alle informatie per post of per email naar ons toe te sturen. Indien je van te voren belt, spreekt één van onze professionele medewerkers jouw situatie met je door, zodat je zeker weet dat je alles verstuurt wat wij nodig hebben om jouw aangifte te verwerken.

Wij maken van jouw aangifte een compleet verslag en sturen dat digitaal of per post naar je toe. 3 dagen later versturen wij de aangifte elektronisch naar de belastingdienst. Door deze 3 dagen geven we je nog de gelegenheid om vragen te stellen, voordat wij de aangifte werkelijk indienen. Ons kantoor heeft notariële volmacht om namens haar cliënten de aangifte te versturen. Jouw DigiD is strikt persoonlijk en mag je nooit afgeven!

Als je geïnteresseerd bent in wat wij voor je kunnen betekenen, bel dan nu voor een afspraak of stuur een email. Via de button “Bel mij terug” kun je ook vragen of wij je terugbellen.

Welkom bij Administratiekantoor Punctueel

Wij dienen jouw belastingaangifte in vóór 1 april. Als je een afspraak maakt om je gegevens langs te brengen, nemen we deze samen door.
Lukt het niet om langs te komen, dan kan je jouw gegevens per post of per email opsturen.