Persoonsgebonden Budget (pgb)

Heb je een handicap? Neem dan zelf het heft in handen. Organiseer jouw eigen zorg, hulp en begeleiding. Bepaal zelf wie jou of jouw kind komt helpen, wanneer de hulp komt en wat deze precies doet. Dat kán, met een persoonsgebonden budget (pgb)! Vraag je jezelf af of je daarvoor in aanmerking komt? Bel dan snel naar Administratiekantoor Punctueel. Wij zoeken dit voor je uit en helpen je met het aanvragen van jouw persoonsgebonden budget.

Natuurlijk is het prachtig als je in aanmerking komt voor een pgb, maar dat houdt ook in dat je onder andere zelf de loonadministratie moet bijhouden, salarissen moet uitbetalen, sociale lasten moet afdragen, jaaropgaven moet opstellen en jouw uitgaven eens per maand moet verantwoorden. Dat is een enorme klus én een grote verantwoordelijkheid. Als je de zaken niet correct bijhoudt of je niet aan de wirwar van regels houdt, moet je aan het einde van het jaar een deel of het hele budget weer terugbetalen! Aangezien het vaak om aanzienlijke bedragen gaat, kan dit een enorme strop betekenen. Veel pgb-gebruikers zijn hierdoor in de problemen geraakt.

Of je al met het persoonsgebonden budget (pgb) werkt of niet, wij bieden de
ideale oplossing: Het pgb-servicepakket. We beheren jouw gehele pgb-administratie. Wij zorgen ervoor dat alle administratieve zaken correct en op tijd worden uitgevoerd. Je blijft vanzelfsprekend wel voor 100% de baas over jouw budget. Nu kun je jezelf bezighouden met waar het om gaat: lekker jouw leven leiden en jouw eigen zorg regelen zonder je zorgen te maken over de bijbehorende administratieve rompslomp.

Het pgb-servicepakket houdt in dat wij:

  • alle loonadministratie verzorgen
  • jaaropgaven opstellen
  • arbeidscontracten opstellen
  • verantwoording afleggen
  • jouw pgb verlengen
  • aanspreekpunt zijn voor al jouw vragen
  • jouw archief beheren
  • jouw budget beheren (indien gewenst)

De kosten voor dit pakket hangen af van de hoogte van jouw budget en het aantal mensen dat je in dienst hebt. Een deel van het pgb-budget mag je gebruiken om dit type kosten te betalen.

Als je geïnteresseerd bent in wat wij voor je kunnen betekenen, bel dan nu voor een afspraak of stuur een email. Via de button “Bel mij terug” kun je ook vragen of wij je terugbellen.

Persoonsgebonden Budget (pgb)

Wij dienen jouw belastingaangifte in vóór 1 april. Als je een afspraak maakt om je gegevens langs te brengen, nemen we deze samen door.
Lukt het niet om langs te komen, dan kan je jouw gegevens per post of per email opsturen.