http://www.punctueel.com/wp-content/uploads/DSC_5783-e1453135834196.jpg

PATTY

Ik beantwoord al je vragen over pgb, wlz of wmo.


Patty

Eens per jaar is het extra druk bij Punctueel. Wij verzorgen dan voor heel veel particuliere cliënten de aangifte inkomstenbelasting. Het meeste werk zit in de voorbereiding. Mijn collega’s en ik volgen diverse cursussen om weer volledig op de hoogte te zijn van alle nieuwe regels, tabellen en ontwikkelingen op het gebied van de inkomstenbelasting. Naast de aangifte inkomstenbelasting verzorg ik ook de toeslagen.

Bij ons krijg je altijd een intakegesprek, zodat je zeker weet dat je alles correct hebt ingeleverd en wij de aangifte optimaal voor je kunnen indienen.
Eigenlijk heb ik een dubbelrol, want de helft van mijn tijd besteed ik aan het bemiddelen en verzorgen van de volledige administratie van budgethouders van een pgb, wlz of wmo. Hiervoor kan ik een toekenning aanvragen, zorgovereenkomsten opstellen en de financiële administratie bijhouden. Ook de loonadministratie kunnen wij desgewenst verzorgen. Heb je hier vragen over? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Over Punctueel
Administratiekantoor Punctueel   |   Zilkerbinnenweg 72a 2191 AE De Zilk   |   Telefoon 0252 52 83 68   |   E-mail: info@punctueel.com