http://punctueel.nl/wp-content/uploads/Voor-ondernemers-V.O.C.-e1495355598955-wpcf_220x198.jpg

CLAUDIA

Ik verwerk jouw financiële administratie.


Claudia

Mijn werkzaamheden bestaan uit de verwerking van de financiële administratie voor veel van onze cliënten. De administratie komt binnen via email, post of wordt op kantoor langsgebracht. Nadat de administratie goed gesorteerd is, wordt het in ons boekhoudsysteem verwerkt. Door mijn ervaring kan ik goed inschatten hoe het gerubriceerd moet worden en kan ik cliënten pro-actief adviseren waar eventueel mogelijkheden liggen voor besparingen of investeringen.
De boekhouding doe je niet alleen voor de belastingdienst maar ook om zelf inzicht te krijgen in het reilen en zeilen van je onderneming. Het is mijn uitdaging om zoveel mogelijk inzicht te verschaffen aan de cliënt.
Nadat de boekhouding is verwerkt, dien ik namens de cliënten de aangifte omzetbelasting in. Daarnaast assisteer ik mijn collega’s bij de eindcontrole van boekhoudingen, zodat de fiscale jaarverslagen kunnen worden opgesteld.

Over Punctueel
Administratiekantoor Punctueel   |   Zilkerbinnenweg 72a 2191 AE De Zilk   |   Telefoon 0252 52 83 68   |   E-mail: info@punctueel.com