http://www.punctueel.com/wp-content/uploads/Fotolia_53386432_XS-e1423153073660.jpg

CURSUSSEN

Nederland wordt steeds slimmer.
Administratiekantoor Punctueel werkt daar graag aan mee met de

BASISCURSUS INKOMSTENBELASTING.


Cursus volgen bij Administratiekantoor Punctueel

Al jaren leidt Administratiekantoor Punctueel haar eigen personeel op tot specialisten op allerlei gebied. Omdat de zeer specialistische cursussen nauwelijks aangeboden worden, is er ook buiten de eigen organisatie om veel vraag naar. In tegenstelling tot veel cursussen en workshops die vanuit de traditionele opleidingsinstituten worden gegeven sluiten onze cursussen naadloos aan op de praktijk. Ieder jaar wordt alle stof aangepast aan de voortdurende veranderingen in de fiscale wetgeving. Alle cursussen worden ondersteund door overzichtelijke cursusboeken. De cursus wordt gegeven door iemand uit de praktijk die dagelijks bezig is met deze intrigerende stof.

Omdat niet iedereen te maken krijgt met alle facetten van het fiscale vak, is er gekozen voor een modulaire aanpak. Iedere cursus wordt gegeven in één avond van twee keer een uur. Aan het einde van de avond is er rond de bar volop gelegenheid om vragen te stellen en met je cursusgenoten onder het genot van een drankje na te praten.

Na de basiscursus kun je kiezen uit diverse modules die ieder dieper ingaan op een speciaal deelgebied. Op deze mannier doe je alleen mee aan de voor jou interessante onderdelen en blijven de kosten laag.

Schrijf je hier in voor de basiscursus inkomstenbelasting 2016. Profiteer nu van een zeer aantrekkelijke korting. Na het volgen van deze cursus ga je de aangifte geheel anders beleven. In plaats van het opvolgen van de instructies kun je zelf op zoek naar de vele fiscale mogelijkheden!

Cursussen
Administratiekantoor Punctueel   |   Zilkerbinnenweg 72a 2191 AE De Zilk   |   Telefoon 0252 52 83 68   |   E-mail: info@punctueel.com