http://www.punctueel.com/wp-content/uploads/Fotolia_53386432_XS-e1423153073660.jpg

CURSUSSEN

Nederland wordt steeds slimmer.
Administratiekantoor Punctueel werkt daar graag aan mee met de

BASISCURSUS INKOMSTENBELASTING.

donderdag 2 maart 2017 of maandag 13 maart 2017


Cursus volgen bij Administratiekantoor Punctueel

Al jaren leidt Administratiekantoor Punctueel haar eigen personeel op tot specialisten op allerlei gebied. Omdat deze zeer specialistische cursussen nauwelijks aangeboden worden, is er ook buiten de eigen organisatie om veel vraag naar. In tegenstelling tot veel cursussen en workshops die vanuit de traditionele opleidingsinstituten worden gegeven, sluiten onze opleidingen naadloos op de praktijk aan. Ieder jaar wordt alle stof aan de voortdurende veranderingen in de fiscale wetgeving aangepast. Alle cursussen worden door overzichtelijke lesboeken ondersteund. Elke cursus wordt door iemand uit de praktijk gegeven, die dagelijks met deze intrigerende stof bezig is.

Omdat niet iedereen met alle facetten van het fiscale vak te maken krijgt, hebben we voor een modulaire aanpak gekozen. Elke cursus kost je maar 1 avond en duurt twee keer een uur. Aan het einde van de avond is er rond de bar volop gelegenheid om vragen te stellen en onder het genot van een drankje met je cursusgenoten na te praten.

Na de basiscursus kun je uit diverse modules kiezen, die elk dieper op een specifiek deelgebied ingaan. Op deze manier doe je alleen aan de voor jou interessante onderdelen mee en blijven de kosten laag.

Schrijf je hier in voor de basiscursus inkomstenbelasting 2015. Profiteer nu van een zeer aantrekkelijke korting. Na het volgen van deze cursus ga je de aangifte geheel anders beleven. In plaats van het opvolgen van de instructies kun je zelf op zoek naar de vele fiscale mogelijkheden!

Cursussen
Administratiekantoor Punctueel   |   Zilkerbinnenweg 72a 2191 AE De Zilk   |   Telefoon 0252 52 83 68   |   E-mail: info@punctueel.com