http://punctueel.nl/wp-content/uploads/Schermafbeelding-2017-01-31-om-13.35.14-e1485866199509-wpcf_220x154.png

ACTUELE INFORMATIE

Op deze pagina kun je wekelijks, relevante actualiteiten lezen, met waar nodig een opmerking van onze kant.

 


Administratiekantoor Punctueel

De Zilk, 22 januari 2019

Met deze brief laten we met spijt weten dat Punctueel van eigenaar gaat veranderen. Om gezondheidsredenen is het niet mogelijk om door te gaan. Dit afscheid is met pijn in het hart. De fijne relatie met u gaan we enorm missen. Omdat Punctueel vooral groot is geworden door de persoonlijke relatie die we onderhielden, was het voor ons belangrijk dat onze opvolging er op dezelfde manier in staat. Dit is gelukt. Met Ronald, Marcel en Rick zal de informele sfeer in combinatie met vakkundig werk behouden blijven. Deze drie mannen zijn zeer ervaren en passen naadloos in het team. Uiteraard blijven verder alle personeelsleden bij Punctueel in dienst. Hieronder laten we Marcel, Ronald en Rick zichzelf introduceren.

We hopen in de toekomst een keer persoonlijk afscheid van u te nemen. Op dit moment lukt dat helaas nog niet.

Beste Klant,

Wij zijn afgelopen november met Punctueel in contact gekomen. De wederzijdse klik was er direct en we hebben de gezamenlijke prioriteiten vastgesteld. Uiteraard met als uitgangspunt om voor u als klant, en de medewerkers van Punctueel, zo spoedig mogelijk een professionele voorzetting van “Punctueel” te realiseren. In de afgelopen maanden hebben wij alle belangrijke stappen genomen om de overname soepel en snel te laten verlopen. Nu de overname definitief is, kunnen we u hierbij dus officieel informeren.

Het team van Punctueel zal uitgebreid worden met drie adviseurs, wij vormen de nieuwe directie:

Ronald Schouten en Marcel de Jong
Ronald is ruim 20 jaar bankier bij de Rabobank geweest, in diverse eindverantwoordelijke functies in zowel de grootzakelijke markt als particuliere advisering. Sinds 2006 is hij zelfstandig ondernemer. Marcel is van jongs af aan zelfstandig ondernemer en is sinds 2003 bezig in de fusie- en overnamemarkt voor MKB-ondernemers. Samen zijn zij eigenaar van een tweetal administratiekantoren, gevestigd te Hoofddorp en Rotterdam en een Corporate Finance-onderneming ten behoeve van de MKB-ondernemer. Binnen deze onderneming houden zij zich onder meer bezig met fusies en overnames, financieringsbegeleiding, begeleiding van ondernemingen in zwaar weer, structurering en overige (complexe) adviesvraagstukken.

Rick Tol
Rick is na zijn studie “Small Business” op de heao in Haarlem al vrij snel als financieel dienstverlener met het vak in contact gekomen. Inmiddels beoefent hij dit al ruim 28 jaar! Sinds 2000 is hij zelfstandig ondernemer. Zijn specialiteit ligt op het gebied van hypotheken, belastingen, pensioenen, verzekeringen, risicoanalyse en het realiseren van besparingen op de vaste lasten van ondernemers en particulieren.

Wij gaan dit jaar met u kennismaken. Het (bestaande) team van medewerkers van Punctueel zal voor u gewoon beschikbaar blijven.

Op korte termijn zal Administratiekantoor Punctueel verhuizen naar De Hoeksteen 68 te Hoofddorp. (Wij zullen u tijdig informeren over de verhuizing). De bij u bekende telefoonnummers en e-mailadressen zullen ongewijzigd blijven.

Wij zien uit naar een prettige voortzetting van uw relatie met ons kantoor Punctueel en hanteren daarbij als referentie de kernkwaliteiten van Punctueel, te weten: laagdrempelig, transparant, persoonlijk en kwalitatief hoogwaardig advies.

Met vriendelijke groet,

Marcel, Ronald en Rick.

Trefwoord:

An error occured

Gepubliceerd op: 01-01-1970

... lees meer

Gepubliceerd op: 01-01-1970

... lees meer

Gepubliceerd op: 01-01-1970

... lees meer

Gepubliceerd op: 01-01-1970

... lees meer

Gepubliceerd op: 01-01-1970

... lees meer

Gepubliceerd op: 01-01-1970

... lees meer

Gepubliceerd op: 01-01-1970

... lees meer

Gepubliceerd op: 01-01-1970

... lees meer

Gepubliceerd op: 01-01-1970

... lees meer

Gepubliceerd op: 01-01-1970

... lees meer

Actuele informatie
Administratiekantoor Punctueel   |   Zilkerbinnenweg 72a 2191 AE De Zilk   |   Telefoon 0252 52 83 68   |   E-mail: info@punctueel.com